The smart Trick of istanbul petek servisi That Nobody is Discussing

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %one hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

It looks like you have been misusing this aspect by likely also rapid. You’ve been quickly blocked from making use of it.

peteğin reglaj ayarını yaptınız mı ? peteklerin altı ısınmıyor reglaj ayarı yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Konu hakkında bilginiz yok ise altta paylaşılan ling den öğrenebilirsiniz.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile 7/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak petek servisi odası istanbul petek servisi olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Kış ayları gelmeden önce sen de Armut.com’dan petek temizliğini yaptır hem doğal gaz faturasında tasarruf et hem de sıcacık bir kış geçir!

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye istanbul petek servisi çıkarmış olursunuz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, petek servisi Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Banyoda havlupan veya kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel çaplı kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. petek servisi İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page